Ο παιδικός μας σταθμός Marvi’s, στο Μαρούσι, στεγάζεται σε ισόγειο κτήριο 200τ.μ. Με σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των εκάστοτε ηλικιών των παιδιών που φιλοξενούνται στο χώρο μας, εξασφαλίζουμε το ιδανικό περιβάλλον για τους μικρούς μας φίλους.

Ο χώρος μας διαθέτει ευρύχωρες και φωτεινές αίθουσες, άρτια εξοπλισμένες και όμορφα διακοσμημένες με χαρούμενα χρώματα, για να νιώθουν τα παιδιά ευχάριστα και άνετα. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με σύστημα πυρανίχνευσης, εγκεκριμένο από την πυροσβεστική υπηρεσία, για την πλήρη ασφάλειά τους.

Στον εξωτερικό χώρο του σταθμού υπάρχει κήπος με γκαζόν και παιδική χαρά, όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και το παιχνίδι, αλλά και να απασχοληθούν με διάφορα παιχνίδια εξωτερικού χώρου.

Το κέντρο μελέτης 100τ.μ. είναι, επίσης, ισόγειο με αρκετά μεγάλο κήπο και ψεύτικο γκαζόν. Διαθέτει 4 διαφορετικές αίθουσες, όμορφα διακοσμημένες και διαμορφωμένες κατάλληλα, για τη σωστή εξέλιξη, αλλά και διασκέδαση του παιδιού σας.

 

Αίθουσες

Κέντρο Μελέτης

Εξωτερικός Χώρος